Actueel

Fazz is Knowledge Jazz

Fazz is Knowledge Jazz. Improviseren, gelaagd, samenwerken, reageren, toevoegen, ordenen. En bovenal focus en plezier hebben dit te ontwikkelen. Fazz is het medium voor deze kennis en Fazzination het platform.

Hieronder een voorbeeld van Fazz op het Fazzination platform.

Fazzination Live Update: wereldwijd landenversies en Fazz Content

Voorbeelden van embedded Fazz uit het thema ‘Dutch Experimental Film’. Bekijk de verschillende lagen en view de hele lijn op Fazzination.

Fazz met artikel van Arienne van Staveren op Fazzination

Drie schermen die Fazzination in de kern weergeven

 

Drie is één te veel

In de loop van projecten, vooral wanneer daar de praktijk van concepting en research bij komt kijken, ontstaat er veel collateral content; inhoud die onverwacht naar boven komt maar geen plaats kan krijgen in de kernactiviteiten. Een van de dingen die laatstelijk oprees bij een onderzoek naar identiteit en de sociologische interpretaties daarvan, hebben zich tot een inzicht ontwikkeld rond huidige politieke en economische ontwikkelingen in Nederland en Europa. Specifiek gaat het over de opkomst van het populisme in Nederland en Europa en hoe dit samenhangt met globalisering en democratische processen. ‘Drie is teveel’ is het artikeltje dat daaruit is ontstaan.

Lees hier ‘Drie is teveel’12 april 2017, Trilemma Fazz