Actueel

Fazzination Live Update: wereldwijd landenversies en Fazz Content

Voorbeelden van embedded Fazz uit het thema ‘Dutch Experimental Film’. Bekijk de verschillende lagen en view de hele lijn op Fazzination.

Fazz met artikel van Arienne van Staveren op Fazzination

Drie schermen die Fazzination in de kern weergeven

 

Stalingrad werkt aan Fazzination

Sinds oktober 2014 bouwen we aan Fazzination.com, aanvankelijk een Stalingrad initiatief en inmiddels een zelfstandige onderneming. Op Fazzination werken Fazzinados aan hun fazzinaties, hun diep gewortelde interesses, in de vorm van storyboards, verhalen en rijke media collecties. Via deze fazzinaties kun je in contact komen met anderen en kunnen er interessante connecties en allianties worden gevormd. Rond Fazzination heeft zich een team van experts en gepassioneerde mensen gevormd die op alle fronten werken om Fazzination in de wereld te zetten.

Je kunt Fazzination volgen op www.facebook.com/fazzination of registreren op www.fazzination.com. Voor meer informatie neem contact op met Johannes Bongers op johannes@fazzination.com06 april 2017 Voorbeeld van Fazzination content dat we Fazz noemen.

 

Drie is één te veel

In de loop van projecten, vooral wanneer daar de praktijk van concepting en research bij komt kijken, ontstaat er veel collateral content; inhoud die onverwacht naar boven komt maar geen plaats kan krijgen in de kernactiviteiten. Een van de dingen die laatstelijk oprees bij een onderzoek naar identiteit en de sociologische interpretaties daarvan, hebben zich tot een inzicht ontwikkeld rond huidige politieke en economische ontwikkelingen in Nederland en Europa. Specifiek gaat het over de opkomst van het populisme in Nederland en Europa en hoe dit samenhangt met globalisering en democratische processen. ‘Drie is teveel’ is het artikeltje dat daaruit is ontstaan.

Lees hier ‘Drie is teveel’12 april 2017, Trilemma Fazz